Halve avond

Helaas was woensdag 27 februari een halve speelavond. Wegens vakantie, werk en een bekerpotje op televisie, konden er maar 2 wedstrijden plaatsvinden.

Dingeman Hoek tegen Van Klaveren was de nummer 1 tegen de nummer 9. En als Dingeman Hoek zou winnen, werden ze (voor het eerst) alleen koploper in deze competitie. En dat deden ze met verve; ruststand 9-3 en eindstand 16-10. Dus de 2e helft pakte Van Klaveren een puntje, alleen kan ik die er in de stand niet bijschrijven helaas.

Moderepubliek tegen De Gebroeders was de 2e en dus laatste wedstrijd. Na een spannende ruststand (9-7) eindigde ook dit duel ruim beslist: 17-10. En dus kruipt Moderepubliek daardoor naar de 3e plaats, maar hebben ze wel meer wedstrijden dan de nummer 4 gespeeld. Maar die moeten de punten nog halen……. 😉

Slot van de avond was dan een oefenpotje in De Kuip. In De Roos was het een drukte van belang, waarbij het toch jammer is dat er geen tafels meer voor de teams (lees: vaste gasten) gereserveerd worden. Dat was vroeger wel anders Cris Z.!

Volgende week hopelijk weer 4 wedstrijden, want annuleren kost hoogstwaarschijnlijk 3 punten en -15 op het doelsaldo. Dus tot woensdag 6 maart

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.