104 doelpunten in 168 minuten

Dat zie je toch nergens ter wereld? Zelfs niet in een samenvatting van 100 goals op Youtube! Maar wel in sporthal Het Waterbos, waar het elke woensdag een doelpuntenfestijn is.

Niet dat iedereen daar blij mee is, maar voor het publiek is het altijd leuk. Zoals bijvoorbeeld de eerste wedstrijd van gisteren: Haasnoot Mode tegen van Klaveren. Ruststand 6-3, eindstand 14-10. En dan neemt bij Haasnoot Mode Huig v. D. er 11 voor z’n rekening. Dan hebbie het zeg maar ‘goed gedaan’!

Wedstrijd 2 was (heel) oud tegen (best) jong. Ben Borst tegen De Gebroeders. Bij Ben Borst stond sinds jaren weer eens het ‘oude’ team binnen de lijnen. Dus met keeper Henk de P. en alleskunner Patrick de B. En dan duurt het een helft (5-5 bij rust) voordat de diesel warm is, maar dan weten ze de geboden ruimtes toch wel erg makkelijk en mooi te vinden. Eindstand 12-5 voor Ben Borst.

Dingeman Hoek tegen Moderepubliek mocht je toch wel de topper van de avond noemen. Geblesseerden en afwezigen bij beide teams, maar gewoon mooie namen op de spelerslijsten. 9-6 bij rust voor Dingeman Hoek en 20-12 als eindstand. Dat is toch best een groot verschil.

Dus wist Van der Plas in de laatste van de avond wat hen te doen stond: winnen om niet verder achterop te geraken. Tegenstander was Dirk’s en die deden het opnieuw in de 2e helft erg goed. Die wonnen ze namelijk met 11-4! Maar als je in de rust met 2-14 achterstaat, dan kom je aan het eind van de rit toch echt op 0 punten erbij uit! De eindstand is dan 13-18 voor diegenen die niet willen rekenen.

Volgende week weer 4 wedstrijden en daarna een week rust, om bij te komen van alle inspanningen tot nu toe en op te laden voor het slot van de competitie…..

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.