Speelronde 23

4 potjes op een avond blijft toch het leukste! Zeker als er mooie tussen zitten. Ben Borst tegen Haasnoot Mode was zo’n mooi potje.

Ben Borst nam al snel de leiding (5-2), maar even snel was de achterstand 4 doelpunten! Maar ook Ben Borst kwam terug en met nog 1 minuut op de klok was de stand 12-12, toen Haasnoot Mode de 13-12 maakte! Haast was geboden en nog 1 aanval voor Ben Borst en vanaf de linkerzijkant was het Ben v.d. M. die een klein gaatje naast de keeper vond: 13-13. De aftrap kon niet meer genomen worden, want het was tijd!

Wedstrijd 2 was een ongelijke: nummer 1 Dingeman Hoek tegen nummer 9 Van Klaveren; ruststand 12-2. Eindstand 28-10. Heel veel meer valt hier ook niet over te vertellen, behalve dat Robert T. en Jacco H. er beiden 10 maakten!

Ook pot 3 was een ongelijke strijd, alhoewel De Gebroeders ‘slechts’ 2-4 achterstonden tegen Van der Plas in de rust! Na rust werd wel het verschil gemaakt en won Van der Plas met 5-16. Dus laatst genoemde blijft in het spoor van koploper Dingeman Hoek!

De laatste van de avond was ook een ‘topper’, tussen nummer 4 Superbaassies tegen nummer 3 Moderepubliek. En het was een strijd; 5-5 met rust zegt natuurlijk al genoeg. Maar vlak na rust kon Superbaassies het gaatje maken en stond die niet meer af! Uiteindelijk won Superbaassies met 9-13

Komende week hebben we rust en spelen we dus niet. Woensdag 3 april hoop ik u allen weer te zien! Tot dan

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.