Dingeman Hoek kampioen?!?!

Die conclusie kunnen we natuurlijk wel trekken na de winstpartij tegen naaste belager Van der Plas. Laatst genoemde moest winnen, om het gat naar 3 punten (met nog een wedstrijd tegoed) te brengen.

Dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn, is de gehele competitie eigenlijk al duidelijk. Het werd gister, vooral de eerste helft, nog maar eens benadrukt: binnen 1 minuut maakt Peter G. de 1-0 voor Dingeman Hoek, maar zeker tot aan de kerst zal hij niet weten hoe hij dat deed! Vervolgens maakt Bram K. vanaf eigen helft gelijk met zijn rechts! En direct daarachteraan de 1-2 door Bram K., na een foutje van Jacco H.

Van der Plas scoort 1-3 en in dezelfde minuut wordt het 2-3. Keeper 1 maakt 2-4 en keeper 2 maakt 3-4 en binnen 30 seconden maakt Jacco H. de 4-4. Ruststand en een terechte stand!

Een hakbal van Berry de M. komt op de paal bij Van der Plas en een minuut later schiet Bart v.d. P. op de paal bij Dingeman Hoek. En dan komt er een periode Dingeman Hoek, die er 7-4 van maken en je ziet het geloof bij Van der Plas wegzakken. Spelers geven niet meer alles en er volgen meerdere discussies; tussen beide teams, onderling en tegen de scheidsrechter. En met discussies win je geen wedstrijden!

Ondanks dat Van der Plas toch nog terug kwam tot 11-9, eindigde het duel uiteindelijk in 12-10 voor Dingeman Hoek. En met nog 3 duels te gaan, kan Dingeman Hoek komende week ‘officieus’ kampioen worden. Dan moeten ze wel winnen van Dirk’s! En als Van der Plas de wedstrijd daar voor punten verspeeld tegen Superbaassies, kan Dingeman Hoek zelfs officieel kampioen worden!

Na deze kraker was het de beurt aan Ben Borst tegen Superbaassies. En als je binnen 7 minuten met 0-6 voorstaat, dan is het gelopen koers voor Superbaassies. Ben Borst scoorde nog 1x voor rust en Superbaassies helemaal niet meer, dus een ruststand op het bord van 1-6. Dat is lekker zeg! Onmogelijke opgave en een meer dan terechte 5-13 winst voor Superbaassies.

Tijdens Ajax – Juventus speelden Dirk’s tegen Haasnoot Mode (en zo hoort het, dus klasse mannen bij deze!). Veel meer doelpunten dan in Amsterdam en een terechte overwinning voor Haasnoot Mode met 11-20. Huig v. D. was weer hot en maakte er 11….. En als Nick W. er dan 7 maakt, gaat het erg hard!

Komende week speelronde 26 en daarna nog 1 volle speelronde. Daarna nog 2 inhaaldagen die compleet vol zitten, dus verzetten/annuleren/verplaatsen is onmogelijk. Kan je team echt niet? Dan verlies je automatisch met 15-0, maar ik ga er vanuit dat dit niet nodig is……… tot komende woensdag

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.