Dingeman Hoek kampioen!!

Vorige week sprak ik al uit, dat wanneer Van der Plas punten verliest tegen Superbaassies, Dingeman Hoek dus kampioen kan worden bij winst. En beide gebeurde en dus is het nu officieel: DINGEMAN HOEK is KAMPIOEN van het seizoen 2018-2019

En daarmee feliciteren wij hen uiteraard van harte en op vrijdag 10 mei ontvangen zij alle bijbehorende feestelijkheden. Wat wel opvalt is dat dit hun 2e kampioenschap is (eerder in seizoen 2016-2017) en dat dit dus hun 2e kampioenswedstrijd was, maar dat ook nu de ‘vaste krachten’ er niet allemaal bij waren. Beetje jammer dat je niet alles wegzet om een kampioenswedstrijd te spelen 😉

Maar neemt niet weg dat het een zeer terecht kampioenschap is. Tot nu toe slechts 2 potjes verloren (met nog 2 wedstrijden te spelen) en de laatste was 12 (!!) weken geleden en daarna wonnen ze dus 10 wedstrijden op rij. Dan ben je verdiende winnaar!

De rest speelt inmiddels bijna allemaal voor ‘spek en bonen’, maar het blijft toch leuk om effe lekker te ballen. Vandaar ook de complimenten aan Van Klaveren voor afgelopen woensdag; zij namen de plaats in van Moderepubliek, die slechts 1 fitte speler hadden. En dus kon Ben Borst toch spelen (14-10 winst).

De nummers 8 (Dirk’s) en 9 (Van Klaveren) spelen zeker niet voor spek en bonen; die moeten nog gaan uitmaken wie er laatste wordt. En wie er dus op de finaleavond zaaldienst heeft 😉

Ben Borst kan nog 4e worden, Superbaassies kan nog 2e worden, De Gebroeders kan nog 6e worden. Dus helemaal niet ‘spek en bonen’!!! Het gaat nog ergens om

Dus komende woensdag de laatste officiele speelronde, daarna nog 2 inhaalwoensdagen en vrijdag 10 mei is het Finale-avond. Die is ongetwijfeld al vastgezet in de agenda’s maar neem iedereen mee die mee kan; wordt weer een leuk feestje!

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.