Alleen nog inhaalpotjes

En dan doe ik met potjes wel wat te minderwaardig: er staat nog best wat op het spel! Want als Van der Plas in de resterende 2 wedstrijden nog 2x punten verspeeld, dan kan Superbaassies (door 3x te winnen) nog 2e worden.

Ben Borst staat sinds woensdag op plaats 4, maar is nog in een felle strijd verwikkeld met nummer 5 Moderepubliek

Als Haasnoot Mode de laatste wedstrijd verliest, kan De Gebroeders (met nog 2x winst) 6e worden. Dus beide teams moeten nog aan de bak

De felste strijd is die tussen Dirk’s en Van Klaveren; beiden met 9 punten uit 22 wedstrijden, alleen heeft Van Klaveren een iets minder doelsaldo. Op basis daarvan zou Van Klaveren dus laatste worden. En dus zaaldienst hebben op de Finale-avond….. Maar komende woensdag (1 mei) speelt Dirk’s om 19.10uur én om 20.00uur en dan weet van Klaveren wat ze moeten doen.

Woensdag 8 mei is een ander verhaal; dan is het natuurlijk Ajax – Tottenham Hotspurs, om 21.00uur. Dit zou betekenen dat de eerste 2 wedstrijden nog wel doorgang kunnen vinden, maar wat te doen met de laatste 2? Die spelen op dit moment zeker nog wel ergens om, maar wie weet hoe dat donderdag 2 mei is….

Dus we gaan niet op de zaken vooruitlopen, maar komende woensdag zal ik met de betreffende teams nog even overleggen hoe en wat. Want vrijdag 10 mei is het Finale-avond en dan zou alles gespeeld moeten zijn!

O ja. Woensdag 24 april is er ook nog gespeeld: de wedstrijden staan op de uitslagen-pagina, voor de echte liefhebbers heeft dat natuurlijk gevolgen voor de stand en de topscorerslijst

Tot woensdag 1 mei

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.