Bijna klaar

Woensdag 1 mei was inhaalavond 3. Een vol programma, want Ajax speelde al op dinsdag. Voor sommige teams de laatste wedstrijd van dit enerverende seizoen! En die wil iedereen toch ‘leuk’ afsluiten…….

Dirk’s mocht er 2 vanavond, waarvan de eerste tegen runner-up Van der Plas. Een ruststand van 5-12 werd bijna verdubbeld naar een eindstand van 9-24. Dus die moest snel vergeten worden door Dirk’s, want De Gebroeders was hun volgende en laatste tegenstander van het seizoen.

Dat ging een stuk beter, maar hier was de ruststand 6-9 voor De Gebroeders. Keeper Mark B. had een spoedklusje en verliet in de rust het theater en toen sloegen de mannen van Dirk’s elkaar op de schouder en wilden resultaat ‘voor Mark’…….. En dat kwam er, want met 14-14 haalden ze een welverdiend punt binnen. Was er nu opluchting, omdat ze hiermee Van Klaveren onder zich konden houden? Nee dus…….. 🙁 want tegenstander Moderepubliek moest afzeggen wegen spelers te kort. En dan wint Van Klaveren automatisch met 15-0. En werd Van Klaveren 8e. En Dirk’s dus 9e. Maar ze spelen wel op de finale-avond; daar gaat het tenslotte om!

Tussendoor speelden Ben Borst en Superbaassies ook nog tegen elkaar. En daarvoor kom je toch echt naar sportzaal Het Waterbos. Ben Borst leidde in de rust met 8-7 en van de 15 doelpunten waren er 12 om je vingers bij af te likken; 1x raken, dubbele één-twee’s, uitgespeeld tot en met en een weergaloze sleep-stift van Berry de M.! Publiek op de banken en Barcelona haalde dit niveau iets later net niet. Dus….. Eindstand trouwens 12-11 voor Ben Borst. Maar dat was bijzaak

Woensdag nog 1 halve speelronde, want om 21.00uur wil natuurlijk niemand de TV missen. 2 wedstrijden komen hiermee te vervallen, maar die doen voor de stand niet meer ter zake. Alle posities in de eindrangschikking staan al vast. Dus dan de volledig focus op vrijdag 10 mei a.s. Om 19.30uur starten we en we moeten op tijd starten. Dus kom ook op tijd en compleet. Laatste van dit seizoen en daar moeten we een feestje van maken. HIER het complete speelschema; Dirk’s speelt i.p.v. Superbaassies, want die zijn een weekendje weg!

Tot vrijdag

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.