Tot 4 september

Vrijdag 10 mei was de finale-avond; een wedstrijdje of 10 met weergaloze doelpunten, fabuleuze panna’s en magnifieke aanvallen. En toen verlieten we de zaal voor een maand of 3 en een half!

Sommigen hadden natte ogen, anderen waren zó blij en weer anderen vroegen direct wanneer we weer gaan beginnen! 4 september 2019 is het dan wéér zover. Voor de 11e competitie zaalvoetbal in Rijnsburg.

We gaan starten met 8 teams, krijgen dus een ander speelschema, starten met de eerste wedstrijd om 19.30uur, spelen 3 wedstrijden per woensdag en eindigen zodoende om 21.55uur. Een half uur later starten en 35 minuten eerder klaar! Hoe lekker is dat!

Mooi seizoen weer geweest, veel gelachen en veel gezelligheid. Waar het allemaal om te doen is (geweest)! Het gaat jullie allen goed, een hele prettige vakantie gewenst en tot woensdag 4 september 2019. In gezondheid!!

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.