We zijn weer begonnen!

Voor sommigen duurt de zomerstop te lang en voor anderen nog te kort. Woensdag 4 september stond echter in ieders agenda: dan begint de 10e editie van de zaalvoetbalcompetitie van Rijnsburg. Helaas kwam die melding voor Van Klaveren iets te laat binnen ;-). Dus die moesten noodgedwongen hun wedstrijd, tegen Superbaassies, afzeggen.

Dus begon de eerste van het jaar om 20.20uur en die strijd was tussen Vivelafleur (voorheen Moderepubliek) en Dirk’s. Na 8 minuten werd pas het eerste doelpunt gemaakt (Rens maakte hem) en dat betekende de 0-1 voor Dirk’s. Maar daarna ging het los en dat resulteerde in een 4-4 ruststand.

Na rust gingen ze op dezelfde voet verder en bleef het tot de laatste seconden spannend. Dirk’s trok aan het langste eind en won met 8-9.

Pot 2 ging tussen een ‘nieuw’ Dingeman Hoek en De Gebroeders. Dingeman Hoek verkocht hun keeper en raakte (topscorer) Tallie kwijt, met een langdurige knieblessure. De Gebroeders kwam het veld in met een ‘echte’ keeper en tot aan de rust ging dat prima: 3-3.

Na rust verloor De Gebroeders ‘even’ 5 minuten de controle en dat resulteerde in 5 doelpunten voor Dingeman Hoek; het verschil was gemaakt. Dus won Dingeman Hoek met 11-4 en daar was in de 2e helft niets op af te dingen.

Komende week hopelijk een volledige speelronde met 3 wedstrijden. Tot dan

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.