Vol programma

Speelronde 2 en gelukkig 3 wedstrijden. Beginnend met Dingeman Hoek tegen Superbaassies. Beiden met invallers, alleen had Dingeman Hoek al een wedstrijd in de benen en Superbaassies nog niet. Zal dus daar het verschil in hebben gezeten? Normaal kan Superbaassies het ‘gewoon bijbenen’, maar nu ging het mis aan alle kanten; in de rust stond het 13-4 en na het laatste fluitsignaal stond er 27-11 op het scorebord! Makkelijke winst dus voor Dingeman Hoek, waarbij Peter G. en Bart v.d. P. beiden 9 doelpunten voor hun rekening namen.

Wedstrijd 2 was tussen Ben Borst en De Gebroeders; ook laatst genoemde had vorige week al gespeeld en de (hoog-) bejaarden van Ben Borst stonden voor het eerst weer in de wei. Tel daarbij een uitmuntende (nieuwe) keeper Joost bij De Gebroeders in het doel en het verschil is gemaakt. Ruststand 4-8 voor De Gebroeders, eindstand 10-16 voor hen. Niets op af te dingen, zeer terechte overwinning!

Laatste van de avond was Vivelafleur tegen Haasnoot Mode. Vivelafleur met een aantal invallers en Haasnoot Mode met de vertrouwde 5 spelers. Tot aan de rust ging het redelijk gelijk op en nam Haasnoot Mode op het einde een kleine voorsprong (8-11). In de 2e helft konden ze dat verder uitbouwen en kwam Vivelafleur nooit meer dichterbij. Eindstand 12-19.

Op Van Klaveren na heeft elk team nu gespeeld, dus weten we bijna allemaal weer waar we aan toe zijn en hoe het ook allemaal weer ging. Op naar een lekkere competitie, met mooie doelpunten, prachtige aanvallen, prima reddingen en vooral, waar het allemaal om te doen is, veel lol! Laten we er met z’n allen wekelijks een feestje van maken!

 

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.