Alles voor de lijst

Na afloop van speelronde 3 op woensdag 10 september, konden er enkele conclusies getrokken worden. Nu al! Daar kom ik dan zo weer op terug

Wedstrijd 1 ging tussen Haasnoot Mode en Dirk’s. Haanoot Mode ging, net als vorige week, furieus van start en leidde al snel met 6-1. In de rust was die voorsprong al iets geslinkt (8-5), maar na rust stoomde Haasnoot Mode verder door. 13-7 werd de voorsprong en dus konden de 3 punten worden bijgeschreven. Dachten ze en we! Want Dirk’s kwam ‘onnavolgbaar’ terug tot 13-13 en nam toen zelfs 2 doelpunten voorsprong. Dit schudde Haasnoot Mode blijkbaar wakker, want nou trokken zij die stand weer gelijk en eindigde deze leuke, spannende, pot in 15-15. Conclusie (1): je hebt pas gewonnen als er afgefloten is!

Wedstrijd 2 was tussen Superbaassies en Vivelafleur; eerstgenoemde verloor 1 wedstrijd en Vivelafleur verloor er (al) 2 dit seizoen. Dus de spanning was te snijden. een 3-6 voorsprong nam Vivelafleur in de rust mee en na rust konden ze niet veel verder uitlopen, maar was aan het eind van de rit de overwinning wel duidelijk voor Vivelafleur: 9-14. Conclusie (2): bij Superbaassies zal de trainer wel op de schopstoel zitten en gister was hij zelfs in de rust al weggegaan……

Wedstrijd 3 ging tussen de onbetwiste koploper Dingeman Hoek en Van Klaveren, die nog geen wedstrijd speelden deze competitie. Dus kunnen we aan de hand daarvan conclusie 3 trekken: het grote verlies lag aan het feit dat dit pas de eerste wedstrijd was, sinds mei, voor Van Klaveren. 23-8 was de overwinning voor Dingeman Hoek en Peter G. nam daarin het voortouw met 11 doelpunten!

Dat brengt mij dan gelijk bij conclusie 4: alle afgelopen seizoenen deed Peter G. er 30 wedstrijden over om 30 doelpunten te maken en nu staat hij na 3 wedstrijden al op 24 stuks! En dat komt dan dus door de afwezigheid (hoe jammer ook) van Robert T. bij Dingeman Hoek! Die ging altijd voor eigen succes; alles voor de lijst! En nu hij er helaas niet bij kan zijn, komt Peter G. helemaal tot bloei en loopt er niemand meer in de weg. Topscorer worden is zijn doel dit seizoen en zolang hij dit ritme doortrekt, eindigt hij op 168 doelpunten (21 x 8)! Nog nooit gehaald. Dus alles voor de lijst Peet!

 

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.