Beter laat dan nooit

Ik was het even vergeten te plaatsen, dus dan maar op maandag. Beter laat dan nooit

Woensdag 25 september waren er (slechts) 2 wedstrijden in speelronde 4. De Gebroeders begon de avond tegen Van Klaveren en het verschil was een heel stuk groter dan de afgelopen seizoenen. Een ruststand van 11-2 eindigde in een 24-4 overwinning voor De Gebroeders. Waarin vooral Boaz P. zich onderscheidde door 10 doelpunten voor zijn rekening te nemen. Met de al eerder geroemde keeper Joost Z. bij De Gebroeders en de slimmer spelende overige spelers, hebben zij inmiddels goed in de gaten hoe je een zaalvoetbalwedstrijd moet spelen. Niets dan lof dus voor De Gebroeders!

2e wedstrijd van de avond ging tussen Ben Borst en Dirk’s. Keeper Donald H. staat erom bekend onnoemelijk hard te kunnen schieten en dat deed hij, vooral de eerste helft, nagenoeg feilloos. Trof daarmee 2x doel en zorgde daarmee o.a. voor een voorsprong van 1-5 voor Dirk’s. Desondanks was de ruststand 8-6 in het voordeel van Ben Borst, omdat zij in een kort tijdsbestek 5 doelpunten wisten te maken.

Na rust bleef het spannend en was het een leuk potje om te kijken (en om te spelen)! De afstand tussen beide teams was steeds 1 of 2 doelpunten, maar aan het eind was het verschil 3: 15-12 in het voordeel van Ben Borst. Die daarmee hun eerste 3 punten van het seizoen konden bijschrijven.

Woensdag a.s. speelronde 5, met o.a. Dingeman Hoek tegen Haasnoot Mode: beiden nog ongeslagen deze competitie! Tot dan!

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.