Eerste winst, eerste verlies

2 wedstrijden op 2 oktober. Superbaassies tegen De Gebroeders en Dingeman Hoek tegen Haasnoot Mode. Bij Superbaassies was Luuk v. D. terug en bij De Gebroeders loopt het lekker, zoals vorige week al genoemd. En hoe vaak gebeurt het dat als je zo iets noemt……. 

Het was niet zoals de vorige 2 wedstrijden van De Gebroeders; de laatste bal was steeds onzuiver, keeper Joost Z. kwam niet aan schieten toe en Superbaassies stond gewoon steeds goed. En ze maakte de kansen af, die ze kregen. En na een voorsprong van 6-3 in de rust, pakten de Superbaassies hun eerste 3 punten door met 12-8 te overwinnen

De kattukse clash was dus de 2e van de avond en beide teams nog ongeslagen. Haasnoot Mode trok van leer in de eerste helft en benutte nagenoeg alle kansen die ze kregen. Oké vaak dom balverlies bij Dingeman Hoek, maar je moet er én staan én ze benutten. Een meer dan terechte 7-12 voorsprong voor Haasnoot Mode in de rust.

Zelfde recept na rust, dat was de gedachte bij de mannen die leidden. Maar als je dan binnen anderhalve minuut 2 doelpunten tegen krijgt, dan sluipt er iets van ‘onzekerheid’ in de ploeg. En dat was het sein voor Dingeman Hoek om door te duwen; ineens lukten de aanvallen wel en ineens vielen de doelpunten ook; na 14 minuten spelen stond er 17-14 op het bord en dat gaven ze niet meer weg. Eindstand 19-15 voor de koploper en daarmee leed Haasnoot Mode haar eerste verliespartij van deze competitie.

Komende week nieuwe ronden, nieuwe kansen. Ik hoop van harte op 3 wedstrijden 😉

 

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.