Spanning alom

Woensdagavond 9 oktober was een avondje vol spanning. Spanning ten top. Spanning alom. Spanning was om te snijden. We gooien er maar een paar clichés tegenaan!

Ben Borst en Van Klaveren openden speelronde 6 en Van Klaveren was duidelijk van plan haar eerste punten binnen te halen! Met slimme goals en het geluk dat Ben Borst het net niet kon vinden, namen zij een 1-4 voorsprong. Vlak voor rust herstelde Ben Borst die stand en stond het 5-4. Toen Bram K. na rust 4x scoorde (van de 10 in totaal) binnen 3-4 minuten, was het gat geslagen en zakte de moed bij Van Klaveren enigszins in de schoenen.

Of toch niet? Zij kwamen terug tot 3 goals, maar verder liet Ben Borst het niet komen en zij wonnen uiteindelijk met 16-12. Maar toch een beetje spanning was aanwezig 😉 

Wedstrijd 2 ging tussen Superbaassies en Dirk’s. Met een ruststand van 7-6 in het voordeel van Superbaassies, was de conclusie in de rust al dat ‘de strijd nog niet gestreden was’! Het verschil is nooit groter geweest dan 2 doelpunten en ook na rust bleven ze zeer aan elkaar gewaagd. Na 12-14 werd het toch nog 14-14 met nog ruim 1 minuut te spelen. Maar Dirk’s trok aan het langste eind en won deze zeer spannende pot met 14-15!

Vivelafleur tegen De Gebroeders was de 3e en laatste van de avond. Ook hier ontliepen zij elkaar nauwelijks. Een ruststand van 5-5 bevestigd dat ook. Tot 8-8 bleef het gelijk op gaan. Maar toen kwam er 1 foutje van Vivelafleur achterin en direct daarna nog 2 doelpunten van De Gebroeders, wat het verschil in deze pot maakte: 8-11 voor laatst genoemde.

Kortom; een spannend avondje toch? 

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.