92 goals in 126 minuten

Dat ga je in de Champions of Europaleague niet meemaken! Speelronde 20 was vooral voor het publiek een mooie ronde. 3 potjes en dus 92 goals. Puntje van je stoelwerk? Dat niet alle wedstrijden, maar vooruit: bij eentje wel

En dat was Vivelafleur tegen Haasnoot Mode. Een andere keeper bij Haasnoot Mode en daar leek Haasnoot Mode bij te gedijen: voor rust bij vlagen heel mooi voetbal, nog mooiere goals en de gewezen keeper Herman H. toonde een actie die zijn weerga niet kent; ingespeeld worden, in de draai de bal over zijn tegenstander heen wippen en vanuit de lucht de bal ineens tussen de touwen jagen! Weergaloos. 

Ook na rust, waarin Haasnoot Mode met 7-5 leidde, bleef het spel goed van de mannen. Maar de laatste 8-9 minuten sloeg het om. De spreekwoordelijke klad kwam erin en Vivelafleur profiteerde: 3 punten door met 13-11 te winnen! Haasnoot Mode kon niets anders dan kwaad zijn op zichzelf. En dat deden ze dan ook!

Dingeman Hoek tegen Superbaassies was een doelpuntrijk potje: 40 x in 42 minuten. Een knap gemiddelde! Ongeslagen koploper Dingeman Hoek won met 24-16 en in de rust hadden ze allebei 10x minder gescoord, dus keurig 20 doelpunten voor rust en 20 doelpunten erna. Peter G. wist nou ineens wel het net te vinden (8x), waar hij vorige week alleen de tent kon vervuilen. Berry de P. deed sinds lange tijd weer mee bij Superbaassies. Maar dat leverde dus nog geen punten op, wel 3 doelpunten. 

Ben Borst trad aan tegen De Gebroeders. Na de afstraffing van eerste genoemde, vorige week, zou je toch denken dat ze nu vanaf het begin wakker zouden zijn, goed zouden staan en zich niet ‘het kaas van het brood zouden laten eten’. Maar dat was dus toch niet zo. In 14 minuten 10 doelpunten tegen krijgen is vragen om ellende. 2 voetballende goals doe je niets aan en werd ook voor geklapt, maar 8 afstandsschoten waarvan er 8 in de touwen belanden is ongehoord! Niet fel, te laconiek, teveel ruimte; het was allemaal van toepassing. 

In de rust vlogen de g#%@vers en g&^*%vers je om de oren en dat werkte. Iets gemener, veel feller en iets korter dekken leverde 5 doelpunten op. En bracht de achterstand terug tot 5. Helaas moesten de mannen ook aan het zuurstof daardoor en daar profiteerde De Gebroeders naar hartenlust van; 11-17 was de terechte winst voor hen.

Kortom; een leuk avondje voetbal, met veel en mooie doelpunten. De 3e helft was lekker druk en dus gezellig. Waar het tenslotte allemaal om te doen is. Dat besef is er helaas nog niet bij iedereen. Maar wat niet is, kan nog komen!

Tot volgende week

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.