Wie Wat Waar

Op 27 oktober 2010 is de allereerste zaalvoetbalcompetitie in Rijnsburg van start gegaan. Na jarenlang in Noordwijk te hebben gespeeld, leek het ondergetekende een strak plan dit zelfde principe in Rijnsburg toe te gaan passen. Mede doordat de competitie in Noordwijk stopte, na ruim 25 jaar te hebben bestaan!

Het vind plaats in Sporthal Het Waterbos, naast Bar-Bistro De Roos, aan de Valkenburgerweg 116 in Rijnsburg

Elke woensdag (klik Competitie voor de exacte data) worden daar vanaf 20.00uur competitiewedstrijden gespeeld. 3 per avond en elke wedstrijd duurt 2 x 21 minuten (met 3 minuten rust ertussen). Per avond heeft 1 team zaaldienst en deze moet de tijd en score bijhouden en de doelpuntenmakers noteren. Scheidsrechters zijn ook elke avond aanwezig om alles in goede banen te leiden. Aangezien de grootte van de sporthal zich niet leent om 5 tegen 5 te spelen, is besloten om 4 tegen 4 aan te houden! En dat is tot op heden een groot succes gebleken.

Dit is in het kort wat er elke woensdagavond gebeurt en iedereen is van harte welkom. Is het niet om de zaalvoetbal te bekijken, dan is het wel om in het sportcafĂ© voetbalwedstrijden te kunnen volgen op 5 televisie’s en 2 grote schermen. Eten en drinken in overvloed te verkrijgen en de sluitingstijd is……….. laat!

Tot ziens op woensdagavond