Oudejaars Zaalvoetbal 2014

Een jaarlijks terugkerend evenement in Rijnsburg is het ‘Cees de Vogel’ Oudejaars Zaalvoetbaltoernooi. De eerste editie was op maandag 31 december 2007 en dit was een groot succes! Vandaar dat er besloten is om dit spektakel jaarlijks terug te laten keren.

Op woensdag 31 december 2014 was dus de 8e editie en dit keer verloor Barcelona (Niels Hogewoning) de finale van Akka United (Joost Kuhlmann). Won Barcelona vorig jaar nog met strafschoppen; dit keer was het te eenzijdig. Barcelona kwam nog wel op voorsprong, maar na 12 minuten stond er een 7-2 overwinning voor Akka United op het bord. Beide teams waren het wel aan haar stand verplicht, met namen als Martin van Eeuwijk, Robert Susan, Joost Kuhlmann, Benito Olenski, Bennie van Noord en Derek van der Plas liep er heel veel ervaring in beide teams!

De overige teams deden niet veel onder voor elkaar en er moest zelfs een doelsaldo aan te pas komen om de laatste halve finalist te bepalen. Hieronder voor de volledigheid nogmaals alle uitslagen.

Na afloop van de finale was het sportcafé en het restaurant tot op de laatste plaats gevuld. Gezelligheid kent geen tijd, maar rond 19.00uur vertrokken de meesten naar huis om Oudejaarsavond te vieren.

Wéér een geslaagde dag dus en bij deze spreek ik de hoop uit dat het dit jaar wederom een succes gaat worden!

Voor de volledigheid staan hieronder de uitslagen van de poulewedstrijden en de finales.

Rest mij niets meer dan iedereen enorm te bedanken voor de aanwezigheid en de gezelligheid. Het personeel van Bar Bistro De Roos voor hun gastvrijheid. De teams voor hun inzet en last-but-not-least de beide scheidsrechters Jaap den Haan en Gerrit Paauw: bedankt voor jullie inzet, want zonder jullie kunnen we niet!

Uiteraard ook aan alles en iedereen: de allerbeste wensen voor 2015 en dat iedereen maar weer gezond kan en mag zijn op de 9 editie van dit spektakel

Hieronder de uitslagen van het toernooi van 2014:

thuis uit uitslag
Manco & Co. Akka United 1-2
Barcelona Pontje Zuid 4-2
Dingeman Hoek Superbaassies 3-2
Kleipetten Moderepubliek 4-3
Dingeman Hoek Manco & Co. 4-0
Barcelona Kleipetten 7-2
Akka United Superbaassies 4-2
Pontje Zuid Moderepubliek 1-7
Manco & Co. Superbaassies 4-4
Barcelona Moderepubliek 2-2
Dingeman Hoek Akka United 4-6
Pontje Zuid Kleipetten 3-3
Halve Finale's    
Akka United Moderepubliek 5-1
Barcelona Dingeman Hoek 7-2
Finale    
AKka United Barcelona 7-2

Onder Historie vind je de uitslagen van de vorige editie(s)